2024 YILI İÇİN UZMAN  ÖĞRETMENLİK TAZMİNATI NE KADAR OLACAK?

2024 YILI İÇİN UZMAN ÖĞRETMENLİK TAZMİNATI NE KADAR OLACAK?

2024 yılının Ocak ayı ile birlikte maaşlara ve ek ödemelere gelecek  zamlar merak edilmeye başlandı. Uzman öğretmenlik tazminatı ne kadar olacak merak konusu?

2024 Ocak ayında memur maaşlarına yaklaşık yüzde 50 zam bekleniyor. Bu zam aynı zamanda memurlara ödenen ek ödemelere de yansıtılacak.

Gelen zamlar başöğretmenlik tazminatının ne kadar etkileyecek?

 Memur maaşlarına ve yan ödemelere yapılması beklenen yüzde 50 zam, uzman ve başöğretmenlik tazminatlarına da yansıyacak. Derecelere göre farklılık göstermekle birlikte uzman öğretmenlik tazminatının 3 bin 605 ila 4 bin 400 TL arasına ulaşması bekleniyor. Aynı dönemde başöğretmenlik tazminatının ise 7 bin 200 ila 8 bin 700 TL arasında olması bekleniyor.

img

ERD

Eğitimde Rehberlik Dergisi, 2005 yılında eğitim ve rehberlik alanında çalışma yapan entelektüel dostlarla yaptığımız haftalık eğitim sohbetlerinden esinlenerek ortaya çıkmış bir faaliyettir. Sohbetlerimizi neden bir dergi etrafında toplamayalım, “düşüncelerimizi, çalışmalarımızı neden ihtiyaç duyan öğrencilere, anne babalara ulaştırmayalım?” düşüncesi yazın hayatına başlamamıza yol açtı. Bu güne kadar 24 sayı çıkardık. Kovid-19 sürecinde yayın faaliyetine 2 yıl ara verdik. Düşüncelerimiz, çalışm

Yorumlar

img