2024 Öğretmen Atamaları İçin Tarih Belli Oldu! Yusuf Tekin'den Dikkat Çeken Açıklama!

2024 Öğretmen Atamaları İçin Tarih Belli Oldu! Yusuf Tekin'den Dikkat Çeken Açıklama!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Gaziantep ziyaretleri sırasında öğretmen atamaları ile ilgili soruya yanıt verdi.

 

Gaziantep öğretmen buluşmalarında Öğretmen Abdullah Damar Bakan Yusuf Tekin'e 2024 öğretmen atamalarını sordu. Bakan Tekin ise atamaların seçimden sonra açıklanacağını söyledi.

Öğretmen Abdullah Damar Bakan Tekin'e okul ziyareti sırasında Öğretmen atamaları ile ilgili soru sorduğunu ve buna dair cevapları X hesabından paylaştı.

İşte o paylaşım

Sevgili gençler, Milli Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin’e atama takvimi, atama sayısı ve mülakatlarla ilgili soruları sordum. Sayın Bakan özetle; atama takviminin seçimlerden sonra açıklanacağını, kontenjanın ihtiyaç ve bütçe çerçevesinde olacağını,Mülakatın, mevzuatta olduğunu, şu anda mülakat puanına göre atama yapıldığını, kendisinin % 50 KPSS puanı+% 50 mülakat puanına göre atama yapacağını, yapılacak mülakatın niteliğinin ise bir ders anlatımı şeklinde olacağını ifade etti.

kaynakkamuajans

 

img

ERD

Eğitimde Rehberlik Dergisi, 2005 yılında eğitim ve rehberlik alanında çalışma yapan entelektüel dostlarla yaptığımız haftalık eğitim sohbetlerinden esinlenerek ortaya çıkmış bir faaliyettir. Sohbetlerimizi neden bir dergi etrafında toplamayalım, “düşüncelerimizi, çalışmalarımızı neden ihtiyaç duyan öğrencilere, anne babalara ulaştırmayalım?” düşüncesi yazın hayatına başlamamıza yol açtı. Bu güne kadar 24 sayı çıkardık. Kovid-19 sürecinde yayın faaliyetine 2 yıl ara verdik. Düşüncelerimiz, çalışm

Yorumlar

img