2024 KPSS lise sınavı başvuruları başlıyor!

2024 KPSS lise sınavı başvuruları başlıyor!

Lise veya dengi okullardan mezun olan bireyler için önemli bir fırsat kapıda. KPSS aracılığıyla kamu kurumlarında memur olarak görev almak isteyen adaylar, 2024 yılında yapılacak KPSS Lise sınavı için başvurularını yapmaya hazırlanıyor.

 

Lise mezunları için KPSS, iş hayatına atılmanın ve kamu kurumlarında görev almanın en önemli yollarından biridir. Bu sınav, gençlere sadece bilgi ve becerilerini test etme imkanı sunmakla kalmaz, aynı zamanda kariyer hedeflerine ulaşmaları için de önemli bir basamaktır. KPSS'ye giren adaylar, önümüzdeki dönemlerde yapılacak atamalardan faydalanarak kamu sektöründe çalışma fırsatını yakalayabilirler.

Başvuru Süreci ve Şartlar

ÖSYM tarafından yapılacak olan KPSS Lise başvuruları için süreç 18 Temmuz 2024 tarihinde başlıyor. Adaylar, 30 Temmuz 2024 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuru yapmayı kaçıranlar için ise geç başvuru tarihleri 6-7 Ağustos 2024 olarak belirlenmiştir.

Başvuru ve Sınav Detayları

Önemli Tarihler:

  • Başvuru Başlangıç Tarihi: 18 Temmuz 2024
  • Başvuru Bitiş Tarihi: 30 Temmuz 2024
  • Geç Başvuru Tarihleri: 6-7 Ağustos 2024
  • Sınav Tarihi: 15 Eylül 2024

Başvuru Ücreti:

  • 350 TL
 

img

ERD

Eğitimde Rehberlik Dergisi, 2005 yılında eğitim ve rehberlik alanında çalışma yapan entelektüel dostlarla yaptığımız haftalık eğitim sohbetlerinden esinlenerek ortaya çıkmış bir faaliyettir. Sohbetlerimizi neden bir dergi etrafında toplamayalım, “düşüncelerimizi, çalışmalarımızı neden ihtiyaç duyan öğrencilere, anne babalara ulaştırmayalım?” düşüncesi yazın hayatına başlamamıza yol açtı. Bu güne kadar 24 sayı çıkardık. Kovid-19 sürecinde yayın faaliyetine 2 yıl ara verdik. Düşüncelerimiz, çalışm

Yorumlar

img